Tonnikalawrapit

1198

1157

1 L

Valcatrina Branco muovipullo

Portugali > Vinho Regional Alentejano

-3%

1198

1157

1 L

Valcatrina Branco muovipullo

Portugali > Vinho Regional Alentejano

-3%

Ainekset

2 tortilla -lettua

2 rkl pestoa

haluamasi salaatti

jalapenoa oman maun mukaan

1 tomaatti

1 avokado

tabascoa

 

TONNIKALATAHNA

1 prk tonnikalaa

150 g creme fraiche

kourallinen tuoretta tilliä

1 sitruunan mehut

suolaa & pippuria

loraus jalapenon lientä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tonnikalawrapit on helppo ottaa mukaan vaikkapa lounaaksi tai piknikille!

 

1. Aloita tonnikalatahnan valmistamisella: yhdistä kulhossa tonnikala, creme fraiche ja tilli. Mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunan mehulla. Lorauta hieman jalapenon lientä sekaan. Sekoita tasaiseksi massaksi.

 

2. Leikkaa tomaateista ja avokadosta sopivan kokoisia siivuja.

 

3. Aloita burriton kasaaminen: aseta tortilla folion päälle. Laita ensimmäiseksi tortillan päälle kerros pestoa ja tonnikalatahna. Lisää sitten muut täytteet. Lisää muutama tippa tabascoa – jos et pidä mausteisuudesta, voi tämän jättää pois.

 

4. Rullaa sitten tortilla tiukaksi burritoksi. Taittele ensin sivut keskelle ja pyöritä varovasti, mutta napakasti. Lopuksi ota mukaan folio ja kääri burrito siihen huolellisesti.

 

5. Leikkaa puoliksi ja nauti! Folion avulla burrito on helppo ottaa mukaan vaikkapa töihin lounaaksi tai piknikille.

 

Valmistusaika: 15-20 min

Annosmäärä: 2 isoa wrappia tai 4 pienempää

Spread the love