Ainekset
2 tortilla -lettua
2 rkl pestoa
haluamasi salaatti
jalapenoa oman maun mukaan
1 tomaatti
1 avokado
tabascoa
TONNIKALATAHNA
1 prk tonnikalaa
150 g creme fraiche
kourallinen tuoretta tilliä
1 sitruunan mehut
suolaa & pippuria
loraus jalapenon lientä
VALMISTUSOHJE
Tonnikalawrapit on helppo ottaa mukaan vaikkapa lounaaksi tai piknikille!
1. Aloita tonnikalatahnan valmistamisella: yhdistä kulhossa tonnikala, creme fraiche ja tilli. Mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunan mehulla. Lorauta hieman jalapenon lientä sekaan. Sekoita tasaiseksi massaksi.
2. Leikkaa tomaateista ja avokadosta sopivan kokoisia siivuja.
3. Aloita burriton kasaaminen: aseta tortilla folion päälle. Laita ensimmäiseksi tortillan päälle kerros pestoa ja tonnikalatahna. Lisää sitten muut täytteet. Lisää muutama tippa tabascoa – jos et pidä mausteisuudesta, voi tämän jättää pois.
4. Rullaa sitten tortilla tiukaksi burritoksi. Taittele ensin sivut keskelle ja pyöritä varovasti, mutta napakasti. Lopuksi ota mukaan folio ja kääri burrito siihen huolellisesti.
5. Leikkaa puoliksi ja nauti! Folion avulla burrito on helppo ottaa mukaan vaikkapa töihin lounaaksi tai piknikille.
Valmistusaika: 15-20 min
Annosmäärä: 2 isoa wrappia tai 4 pienempää