Ainekset
4 kpl porsaan ulkofileepihvit
2 dl pankojauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
chili- ja paprikamauste
suola ja pippuri
seesaminsiemeniä
rypsiöljyä paistamiseen
KAALISALAATTI
200 g kaali-porkkana-purjo mix
1 rkl riisiviinietikka
1/2 dl Ponzu Lemon-soijakastike
1/2 dl seesamiöljyä
1 tl tabascoa
1 rkl hunajaa
TARJOILUUN
chili-seesamimajoneesi
VALMISTUSOHJE
Tonkatsu tarjoillaan riisin ja herkullisen kaalisalaatin kanssa! Leikkeestä saat erityisen rapean pankojauhoilla.
1. Tee ensimmäiseksi japanilaistyylinen kaalisalaatti. Voit käyttää valmiiksi suikaloitua kaali-porkkanasekoitusta tai suikaloida itse valkokaalin sekä porkkanan. Laita suikaleet kulhoon ja lisää joukkoon ponzu, seesamiöljy, riisiviinietikka, hunaja ja tabasco. Laita kelmu päälle ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
2. Nuiji possun fileet muovikelmun välissä ohuemmiksi leikkeiksi.
3. Varaa 3 lautasta: 1 vehnäjauhoille, 1 kananmunille ja 1 pankojauhoille. Pankojauhojen sekaan voit lisätä mausteet (chili, paprika, suola, pippuri)
4. Pyörittele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa. Anna kuorrutuksen kuivahtaa ennen paistoa. Tässä välissä voit valmistella riisin.
5. Kaada reilu kerros öljyä paistinpannulle. Lisää leikkeet kuumaan öljyyn. Madalla lämpöä hieman ja paista leikkeet kullanruskeiksi molemmin puolin. Nosta paiston jälkeen talouspaperin päälle ja taputtele ylimääräinen rasva pois.
6. Tarjoile leike riisin, kaalisalaatin ja chili-seesamimajoneesin kanssa! Koristele annos seesaminsiemenillä.
Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 45 min