Tagliatellea siitakesieni-Aurajuustokastikkeella

1548

750 ml

Jules Bernolin Beaujolais Supérieur

Ranska >AC Beaujolais

-%

1548

750 ml

Jules Bernolin Beaujolais Supérieur

Ranska >AC Beaujolais

-%

Ainekset

1 pkt tagliatelle-pastaa

 

SIITAKESIENI-AURAJUUSTOKASTIKE:

1 kpl sipuli

1 kpl kukkakaalia

2 kpl valkosipulinkynttä

2 rkl öljyä

100 g siitakesieniä

1,5 dl kermaa

 

 

suolaa ja mustapippuria

100 g aurajuustoa

1 rkl tuoretta timjamia tai rosmariinia

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuori ja hienonna sipulit. Puhdista ja viipaloi sienet.

 

2. Pilko kukkakaali suupalan kokoisiksi paloiksi ja keitä vedessä kunnes ovat kypsiä.

 

3. Kuullota sipulit öljyssä ja lisää sienet pannulle. Jatka paistamista, kunnes enin neste on haihtunut.

 

4. Kaada joukkoon kerma ja kiehauta. Lisää Aurajuusto sekaan murennettuna. Anna juuston sulaa ja viimeistele kastike timjamilla.
Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

 

5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolavedessä. Kun pasta on sopivan kypsää, valuta se ja sekoita kastikkeen joukkoon.

 

Tarjoile pasta lämpimänä parmesaaniraasteen kanssa.

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4