Souvlaki – Kreikkalaiset lihavartaat

1099

750 ml

Ruppertsberger Imperial Cuvée Organic

Saksa >Pfalz

-%

1099

750 ml

Ruppertsberger Imperial Cuvée Organic

Saksa >Pfalz

-%

Ainekset

n. 1 kg porsaansisäfileetä

 

Marinadi
1/2 prk kreikkalaista jogurttia
1 dl laimeaa sitruunanmehua
1 rkl sitruunankuorta raastettuna
3 valkosipulinkynttä
1,5 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Leikkaa lihat pitkittäin kahtia ja kuutioi lihat.

 

2. Sekoita marinadin aineet keskenään ja nosta lihat marinadiin. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunti. Käännä lihoja muutaman kerran marinoitumisen aikana.

 

3. Pujota varrastikkuihin lihapala. Pyyhi talouspaperilla lihoista enin marinadi pois.

 

4. Grillaa vartaita kuumassa grillissä ahkerasti käännellen 5-10 minuuttia, grillin tehosta riippuen.

 

Tarjoa Tsatsikin kanssa!

 

 

Valmistusaika: 1h
Annosmäärä: 4-5