Sitruunapesto-kanapizza

1298

750 ml

In Me Negroamaro Zinfandel

Italia > IGP Puglia

-%

1298

750 ml

In Me Negroamaro Zinfandel

Italia > IGP Puglia

-%

Ainekset

1 pkt valmis pizzataikina

1 prk ranskankerma

1 prk sitruunapestoa

300 g kanaa

1 ps mozzarellaa

juustoraastetta

basilikaa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pizzaa valmistaessa vain taivas on rajana! Miltäs kuulostaisi sitruunapestoa kanapizzan pohjakastikkeena? Testaa ja ylläty!

 

1. Voit valmistaa pizzapohjan itse, mutta nykyään on myös hyviä valmistaikinoita saatavilla. Me käytimme valmista pizzataikinaa pakasteesta ja annoimme sen sulaa ja turvota jääkaapissa yön yli.

 

2. Kypsennä kana ja mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla.

 

3. Muotoile valmis pizzapohja sopivan kokoiseksi ympyräksi ja levitä pohjalle ranskankermaa sekä sitruunapestoa.

 

4. Levitä kanaa ja mozzarellaviipaleita pizzan päälle. Ripottele myös juustoraastetta ja kypsennä uunissa 225-asteessa noin 10-15 minuuttia.

 

5. Koristele valmis pizza basilikalla ja nauti!

 

Annosmäärä: 2 pizzaa

Valmistusaika: 30 min + pizzataikinan tekeytyminen

Spread the love