Sitruuna-feta-kanapasta

1389

750 ml

Casa Marrone Appassimento Bianco Organic

Italia > IGT Puglia

-%

1389

750 ml

Casa Marrone Appassimento Bianco Organic

Italia > IGT Puglia

-%

Ainekset

300 g pastaa

3 broilerin rintafileetä

150 g fetaa

1 sitruunan mehu

1 appelsiinin mehu

2 valkosipulinkynttä

1 persiljanippu

mustapippuria

suolaa

0,5 dl oliiviöljyä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Sekoita keskenään kulhossa sitruunan ja appelsiinin mehut, oliiviöljy ja mausteet. Kuori ja hienonna sekaan valkosipulit, silppua mukaan persilja ja murenna myös feta. Sekoita kevyesti.

 

2. Paista rintafileet kypsiksi pannulla, mausta mustapippurilla.

 

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vedestä, ja kaada pastat feta-sitruunaseokseen. Kääntele kevyesti sekaisin.

 

4. Annostele pasta lautasille ja leikkaa päälle kanafileet siivuiksi.

 

Viimeistele annokset raastamalla päälle runsaasti parmesania ja revittyjä basilikan lehtiä.

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4