Sitruksinen fetajuustopasta

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

400 g spagettia

 

1 avokado

2 limeä tai sitruunaa

2 valkosipulinkynttä

30 g tuoretta pinaattia

1 rkl oliiviöljyä

suolaa ja pippuria

150 g fetajuustoa

1/2 dl pinjansiemeniä

kuivattua oreganoa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä spagetti paketin ohjeen mukaisesti suolatussa vedessä, valuta lävikössä.

 

2. Leikkaa avokado siivuiksi ja raasta limeistä kuoret avokadojen päälle. Purista hieman limen mehua avokadoille, jottei hedelmäliha ala tummumaan.

 

3. Kuori ja hienonna valkosipuli, ja kuullota hetki pannulla pienessä määrässä öljyä. Kun valkosipuli on kypsä, lisää pinaatti pannulle ja sammuta liesi. Purista pannulle loput limemehut ja mausta suolalla ja pippurilla.

 

4. Lisää kypsän pastan joukkoon avokadot ja pinaatit, sekä murustele päälle fetajuusto. Tarkista maku ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla makusi mukaan.

 

Ripottele pinnalle oreganoa ja pinjansiemeniä. Tarjoile esimerkiksi siemennäkkärin kanssa,

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4

Noin 2,20€ per annos