Siskonmakkarakeitto

948

750 ml

Boca Mar Tinto

Portugali > Vinho Regional Algarve

-%

948

750 ml

Boca Mar Tinto

Portugali > Vinho Regional Algarve

-%

Ainekset

400 g siskonmakkaroita
750 g keittojuurekset ja peruna-pakaste
1,5 l vettä
2 kasvisliemikuutiota
kokonaisia mustapippureita
tuoretta persiljaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Helppoa ja nostalgista arkiruokaa!

 

1. Laita kattilaan 1,5 litraa vettä ja murenna joukkoon kasvisliemikuutiot ja lisää maustepippurit. Jos sinulla ei ole kokonaisia pippureita, voit lisätä rouhittua pippuria. Anna kiehahtaa ja lisää sitten keittokasvis ja peruna-sekoitus.

 

2. Anna kiehua noin 5 min, ennen kuin puristelet siskonmakkaroista sopivan kokoisia palloja keittoon.

 

4. Anna kiehua vielä muutama minuutti. Lisää vettä tarvittaessa ja tarkista maku. Lisää mausteita tarvittaessa. Voit myös halutessasi lisätä keittoon tomaattipyreetä, jonka avulla keitosta tulee mehevämpi.

 

Koristele keitto tuoreella persiljalla tai muilla yrteillä.

 

Valmistusaika: 20-30 min
Annosmäärä: 4-6 annosta