Sipsipaneroitu broileri ja Port-majoneesi

899

750 ml

2u Duas Uvas Rose

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas Rose

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

2 rkl maissijauhoja
suolaa ja pippuria
kourallinen sipsejä
1 kananmuna
4-6 ohutta broilerifileetä
öljyä uppopaistamiseen  

 

Port-majoneesi
1 dl majoneesia
1 rkl portviiniä
nokare homejuustoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Oletko jo kokeillut sipsipaneroitua kanaa? NAM! Rapeat kanat dippaillaan majoneesiin, jossa on loraus PORTVIINIÄ! Tämä resepti on todellakin kokeilemisen arvoinen.

 

1. Aloita sipsipaneroitujen broilerien valmistus sekoittamalla keskenään maissijauhot ja mausteet. Riko kananmunan rakenne erillisellä lautasella ja murustele sipsit karkeasti kämmeniesi välissä kolmannelle lautaselle. Leivitä broilerifileet pyörittelemällä ne ensin maissijauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi vielä sipsimuruissa. Siirrä odottamaan paistoa.

 

2. Kuumenna öljyä rasvakeittimessä tai pienessä kattilassa, kunnes öljy on 180C asteista. Paista broilereita öljyssä kevyesti hämmentäen noin 3 minuuttia, kunnes pinta on kultaisen rapea ja sisus kypsää. Ripottele päälle suolaa tarvittaessa.

 

3. Valmista Port-majoneesi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Käytä homejuustoa oman makusi mukaan.

 

Nauti paneroidut broilerit Port-majoneesin ja vaikkapa uunilohkoperunoiden kanssa!

 

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 1-2
Erikoistyövälineet: rasvakeitin (voit käyttää myös pientä kattilaa) ja lämpömittari