Ainekset
150 g kylmäsavuporoa
0,5 ruukkua persiljaa
punasipuli
150 g creme fraichea
200 g chili-paprikatuorejuustoa
pippuria
Rieskaleipiä tai tortillalettuja
VALMISTUSOHJE
Spread the love
Herkulliset, mutta yksinkertaiset savupororullat sopivat alkupaloiksi, brunssille tai illanistujaisille!
1. Kuori ja hienonna sipuli, silppua persilja. Pilko savuporo pieneksi.
2. Sekoita creme fraiche ja tuorejuusto keskenään, lisää sipulit, persiljat ja poro. Mausta pippurilla ja sekoita hyvin.
3. Levitä täytettä rieskoille, ja kääri tiukoiksi rulliksi. Kääräise rullat kelmuun ja laita jääkaappiin vetäytymään.
4. Leikkaa rullat suupalan kokoisiksi annospaloiksi vähän ennen tarjoilua.
Valmistusaika: 20min
Annosmäärä: 8