Savupororullat

1199

750 ml

Epicuro Z Zinfandel

Italia >IGP Puglia

-%

1199

750 ml

Epicuro Z Zinfandel

Italia >IGP Puglia

-%

Ainekset

150 g kylmäsavuporoa

0,5 ruukkua persiljaa

punasipuli

150 g creme fraichea

200 g chili-paprikatuorejuustoa

pippuria

Rieskaleipiä tai tortillalettuja

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkulliset, mutta yksinkertaiset savupororullat sopivat alkupaloiksi, brunssille tai illanistujaisille!

 

1. Kuori ja hienonna sipuli, silppua persilja. Pilko savuporo pieneksi.

 

2. Sekoita creme fraiche ja tuorejuusto keskenään, lisää sipulit, persiljat ja poro. Mausta pippurilla ja sekoita hyvin.

 

3. Levitä täytettä rieskoille, ja kääri tiukoiksi rulliksi. Kääräise rullat kelmuun ja laita jääkaappiin vetäytymään.

 

4. Leikkaa rullat suupalan kokoisiksi annospaloiksi vähän ennen tarjoilua.

 

Valmistusaika: 20min

Annosmäärä: 8