Savuporokeitto

1699

750 ml

Masca del Tacco Susumaniello

Italia >Apulia

-%

1699

750 ml

Masca del Tacco Susumaniello

Italia >Apulia

-%

Ainekset

150 g  poron kylmäsavurouhetta

12 dl vettä

250 g kylmäsavuporo sulatejuustoa

2 rkl vehnäjauhoa

2 dl ruokakermaa

pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Keitä litra vettä kiehuvaksi ja lisää joukkoon sulatejuusto kuutioina. Sekoittele ja anna sulatejuuston sulaa hiljalleen. Sekoita kahteen desiin vettä kaksi ruokalusikallista jauhoja.
Kaada jauhovesi ohuen nauhana koko ajan sekoittaen joukkoon. Sekoita ja anna jauhon suurustaa keittoa. Jos haluat paksumpaa keittoa, voit lisätä jauhoa enemmän.
Lisää joukkoon poron kylmäsavurouhe, ruokakerma ja pippuria. Anna kiehua hetken ja tarkista maku. Koristele keitto yrteillä ja pororouheella.