Savulohi-rucola rieskarullat

1348

750 ml

Bestheim Crémant Rosé Brut

Ranska > AC Crémant d'Alsace

-%

1348

750 ml

Bestheim Crémant Rosé Brut

Ranska > AC Crémant d'Alsace

-%

Ainekset

200 g kylmäsavulohta

1 ruukku rucolaa

1/2 ruukkua tilliä

1 prk yrttimaustettua tuorejuustoa

1 punasipuli

150 g retiisiä

1 pussi rullattavia rieskoja

oliiviöljyä

suolaa

sitruunapippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kun hakusessa on jotain pientä suolasta tarjoiltavaa, kannattaa ottaa tämä resepti talteen! Nämä rieskarullat maistuvat takuuvarmasti juhlavieraille ja menevät myös kivasti piknik-eväänä.

 

 

1. Hienonna sipuli ja retiisit. Liota rucolan lehtiä jääkylmässä vedessä noin 5 min. Tämä tekee rucolasta hieman rapeamman.

 

2. Pilko savulohi ja sekoita tuorejuuston sekaan.

 

3. Valuta rucola hyvin, kuivaa esimerkiksi talouspaperilla ja silppua. Hienonna myös tilli. Sekoita kasvikset lohi-tuorejuuston joukkoon, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

 

4. Levitä rieskojen päälle kylmäsavulohitäytettä ja kääri tiukalle rullalle. Kääräise rullat kelmuun, ja laita jääkaappiin vetäytymään.

 

5. Leikkaa rullat suupalan kokoisiksi annoksiksi vähän ennen tarjoamista.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4