Ainekset
1 plo Julià & Navinès Organic Cava Semi Seco
2 dl sitruunaista kivennäisvettä
hedelmäviipaleita (sitruuna, lime, appelsiini)
nippu mintun lehtiä
2 kanelitankoa
reilusti jäitä
VALMISTUSOHJE
Usein sangria valmistetaan punaviiniin, mutta vähintäänkin yhtä hyvin sangriaan sopii espanjalainen Cava -kuohuviini! Täältä tulee kesän raikas hittijuoma!
1. Aloita laittamalla Cava ja kivennäisvesi jääkaappiin kylmenemään. Pilko hedelmät ohuiksi viipaleiksi. Voit käyttää hedelmiä oman makusi mukaan – esimerkiksi appelsiinia, sitruunaa sekä limeä.
2. Lisää reilun kokoiseen kannuun paljon jäitä ja hedelmäviipaleet. Lisää tuoreita mintun lehtiä sekä muutama kanelitanko.
3. Kaada kannuun Cava ja viimeistele sitruunaisella kivennäisvedellä!
Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 15 min