Ricotta-tomaattileivät

1449

750 ml

Quinta das Setencostas Reserva

Portugali > DOC Alenquer

-%

1449

750 ml

Quinta das Setencostas Reserva

Portugali > DOC Alenquer

-%

Ainekset

1 patonki

oliiviöljyä

1 tlk aurinkokuivattuja tomaatteja

1 prk ricottajuustoa

tuoretta basilikaa

suolaa ja pippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kaipaatko pientä purtavaa viinin kyljelle? Ricotta-tomaattileivät loihdit peräti 15 minuutissa!

 

1. Leikkaa patonki vinosti ohuiksi siivuiksi. Paahda leivät pannulla oliiviöljyssä rapeiksi ja siirrä tarjoiluvadille.

 

2. Valuta aurinkokuivatuista tomaateista öljy ja leikkaa ne pituussuunnassa halki. Levitä patonkisiivujen päälle ricottaa, asettele aurinkokuivattu tomaatti ricotan päälle ja koristele basilikanlehdillä. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

Pyri tarjoilemaan leivät nopeasti paahtamisen jälkeen, jotta ricotta ei ehdi pehmittää leivän rapeutta. Nauti hyvän viinin kanssa!

 

Valmistusaika: 15 min

Spread the love