Kesäkurpitsacannellonit

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

noin 1 kg kesäkurpitsaa

½ pnt basilikaa

½ pnt meiramia

½ pnt persiljaa

ripaus suolaa ja pippuria

500 g ricotta-juustoa

100 g juustoraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kääräise kesäkurpitsaviipaleet rullalle ja sujauta sisään ricottatäyte!

 

1. Esilämmitä uuni 180°C. Pese kesäkurpitsat ja leikkaa niistä pitkittäissuunnassa ohuita siivuja. Voit käyttää joko mandoliinia tai juustohöylää leikkaamiseen.

 

2. Kumoa ricotta-juusto kulhoon ja lisää joukkoon hienonnetut yrtit, suola ja pippuri. 

 

3. Ota ruokalusikallinen massaa ja levitä kesäkurpitsasiivun päälle. Kääri rullalle ja asettele uunivuokaan. Kun kaikki kesäkurpitsat ovat rullattu ja aseteltu uunivuokaan, lisää päälle vielä juustoraastetta.

 

5. Paista uunissa noin 30 minuuttia kunnes juusto on saanut kauniin ruskean värin ja kesäkurpitsat ovat mukavasti pehmenneet.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4