Ramenkeitto porsaanlihalla ja kananmunalla

799

750 ml

Espiritu de Chile Semi Sweet Sauvignon Blanc

Chile >Valle Central

-%

799

750 ml

Espiritu de Chile Semi Sweet Sauvignon Blanc

Chile >Valle Central

-%

Ainekset

300 g tuoretta porsaankylkeä
150 g ituja
200 g babypinaattia
2 rkl riisiviinietikkaa
4 rkl tummaa soijakastiketta
4 salaattisipulia

2 kananmunaa
1 pkt Ramen Noodles
2 rkl tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1 l kanalientä (2 liemikuutiota, 1 l vettä)
2 kpl tähtianista
1 tuore punainen chili
2 tl raakasokeria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä kovaksi 2 kananmunaa, halkaise, ja anna jäähtyä. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, kaada vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä.

 

2. Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipulinkynnet. Keitä kanalientä inkiväärin, valkosipulin, tähtianiksen, piri pirin ja raakasokerin kanssa. Viipaloi sillä aikaa liha ohuiksi siivuiksi ja paista paistinpannulla keskilämmöllä, kunnes liha on rapeaa. Jaa siivut kahteen osaan.

 

3. Jaa nuudelit, munanpuolikkaat, idut ja pinaatti neljään syvään kulhoon. Sekoita riisiviinietikka ja soija liemen joukkoon ja jaa jokaiseen kulhoon.

 

Viimeistele annokset lihalla ja hienonnetulla salaattisipulilla.

 

Selamat makan!

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: 4