Raikas vesimelonisalaatti

929

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali >DOC Vinho Verde

929

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali >DOC Vinho Verde

Ainekset

1/2 vesimeloni 150 g rucolaa 400 g pakasteherneitä 1 ruukku minttua 100 g parmesaania KASTIKE: 3/4 dl oliiviöljyä 1/2 dl balsamiviinietikkaa 1 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmistele kasvikset: Kuutioi vesimeloni. Huuhdo ja valuta rucola. Sulata herneet ja nypi mintunlehdet valmiiksi lautaselle odottamaan.

2. Valmistele kastike: Sekoita salaatinkastikkeen aineet keskenään sekoituskulhossa ja vatkaa voimakkaasti vispilällä tai pallovatkaimella, jotta ainekset sekoittuvat kunnolla keskenään.

3. Kokoa salaatti vadille: Asettele pohjalle rucolaa, nostele päälle vesimelonikuutiota ja sulaneet herneet. Vuole parmesaani lastuiksi ja ripottele salaatin päälle. Kaada lopuksi kastike tarjoiluvadille kruunaamaan koko komeus.

4. Tarjoa heti ranskalaisen maalaisleivän tai briossin kanssa.

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4