Raikas vesimelonisalaatti

998

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali >DOC Vinho Verde

-%

998

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali >DOC Vinho Verde

-%

Ainekset

1/2 vesimeloni
150 g rucolaa
400 g pakasteherneitä
1 ruukku minttua
100 g parmesaania

 

KASTIKE:
3/4 dl oliiviöljyä
1/2 dl balsamiviinietikkaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuutioi vesimeloni. Leikkaa kurkku viipaleiksi. Huuhdo ja valuta rucola. Sulata herneet ja nypi mintunlehdet valmiiksi lautaselle odottamaan.

 

2. Sekoita salaatinkastikkeen aineet keskenään sekoituskulhossa ja vatkaa voimakkaasti vispilällä tai pallovatkaimella, jotta ainekset sekoittuvat kunnolla keskenään.

 

3. Kokoa salaatti vadille: Asettele pohjalle rucolaa, nostele päälle vesimelonikuutiota ja sulaneet herneet. Vuole parmesaani lastuiksi ja ripottele salaatin päälle. Kaada lopuksi kastike tarjoiluvadille kruunaamaan koko komeus.

 

4. Tarjoa heti ranskalaisen maalaisleivän tai briossin kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4