Raikas lohi-perunasalaatti

1099

750 ml

Catch & Release Organic Sauvignon Blanc Kartonkitölkki

Ranska > IGP Pays d´Oc

-%

1099

750 ml

Catch & Release Organic Sauvignon Blanc Kartonkitölkki

Ranska > IGP Pays d´Oc

-%

Ainekset

200 g graavilohta

600 g keitettyjä, kylmiä perunoita

2 omenaa

1 punasipuli

1 suolakurkku

 

KASTIKE

200 g raejuustoa

2 dl Crème fraîchea

3  rkl makeaa sinappia

4 rkl raastettua piparjuurta

6 rkl hienonnettua tilliä

ripaus suolaa ja pippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Lohi-perunasalaatti on ihanan raikas ruoka, joka sopii erityisesti kesään!

 

1. Leikkaa kypsät jäähtyneet perunat paloiksi. Tähän voit helposti hyödyntää edellisen päivän perunoita.

 

2. Poista kota omenasta ja paloittele kuutioiksi. Hienonna sipuli pieniksi kuutioiksi. Leikkaa suolakurkku omaan makuun sopiviksi paloiksi.

 

3. Sekoita kastike laakeassa kulhossa ja lisää joukkoon perunat, omena, sipuli ja suolakurkku. Sekoita hyvin

 

4. Viimeistele annos graavilohella ja koristele tillillä!

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4 annosta