Ainekset
200 g graavilohta
600 g keitettyjä, kylmiä perunoita
2 omenaa
1 punasipuli
1 suolakurkku
KASTIKE
200 g raejuustoa
2 dl Crème fraîchea
3 rkl makeaa sinappia
4 rkl raastettua piparjuurta
6 rkl hienonnettua tilliä
ripaus suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE
Lohi-perunasalaatti on ihanan raikas ruoka, joka sopii erityisesti kesään!
1. Leikkaa kypsät jäähtyneet perunat paloiksi. Tähän voit helposti hyödyntää edellisen päivän perunoita.
2. Poista kota omenasta ja paloittele kuutioiksi. Hienonna sipuli pieniksi kuutioiksi. Leikkaa suolakurkku omaan makuun sopiviksi paloiksi.
3. Sekoita kastike laakeassa kulhossa ja lisää joukkoon perunat, omena, sipuli ja suolakurkku. Sekoita hyvin
4. Viimeistele annos graavilohella ja koristele tillillä!
Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4 annosta