Punajuuri-aurajuustopasta

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Rosato

Italia > IGP Puglia

-%

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Rosato

Italia > IGP Puglia

-%

Ainekset

400 g pastaa esim. penne

suolaa keitinveteen  

 

PUNAJUURI-AURAKASTIKE

3 valkosipulinkynsi

4 punajuurta

170 g aurajuustoa

2 dl kermaa

hunajaa

öljyä

suolaa ja pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Punajuuri-aurajuustopasta ihastuttaa värillään sekä maullaan!

 

1. Kuori punajuuret ja pilko lohkoiksi. Laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Laita pellille myös valkosipulia. Ripottele päälle öljyä, hunajaa, suolaa ja pippuria. Älä laita suolaa liikaa, sillä aurajuusto on myöskin suolainen juusto. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

 

2. Keitä pasta. Voit käyttää mitä vaan haluamaasi pastaa, esimerkiksi penne.

 

3. Anna punajuurien jäähtyä hetken ja sen jälkeen laita ne tehosekoittimeen tai soseura sauvasekoittimella. Lisää myös aurajuusto sekä kermaa. Soseuta tasaiseksi kastikkeeksi.

 

4. Yhdistä kattilassa valutettu pasta ja punajuuri-aurajuustokastike. Nauti! Voit koristella annoksen esimerkiksi tuoreilla yrteillä ja aurajuustomurulla.

 

Valmistusaika: 50 min
Annosmäärä: 4

Spread the love