Pulled chicken kevätkääryleet

2598

750 ml

Bouchard Hautes-Côtes de Beaune

Ranska > Bourgogne

-%

2598

750 ml

Bouchard Hautes-Côtes de Beaune

Ranska > Bourgogne

-%

Ainekset

1  kypsä kanankoipi
1 rkl tomaattipyreetä
0,5 rkl omenaviinietikkaa
suolaa
1 porkkana
4 levyä huoneenlämpöistä filotaikinaa
1 kananmuna voitelemiseen
öljyä paistamiseen
2 dl sweet-chili -kastiketta
2 dl kermaviiliä
1 pss ranch -dippiä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Revi edellisenä päivänä kypsennetty kanankoipi kahden haarukan avulla ohuiksi suikaleiksi. Voit helpottaa prosessia lämmittämällä koipea mikrossa noin 30 sekuntia ennen riipimistä.

 

2. Sekoita tomaattipyree, omenaviinietikka sekä suola kulhossa ja lisää revityt kanansuikaleet joukkoon. Sekoita hyvin.

 

3. Pese, kuori ja leikkaa porkkana tulitikun kokoisiksi suikaleiksi ja siirrä odottamaan.

 

4. Levitä neljä kappaletta A4 kokoista filotaikinalevyä jauhotetulle työlaudalle ja leikkaa kaikki pituussuunnassa kolmeen osaan, jolloin saat 12 samankokoista kaistaletta.

 

5. Laita ruokalusikallinen täytettä sekä muutama porkkanatikku jokaisen kaistaleen alareunaan ja kostuta yläreuna kananmunalla. Rullaa taikina täytteen ympärille niin, että saat rullan suljettua kananmunaisella reunalla. Kostua rullan avoimet reunat myös kananmunalla ja paina ne kiinni. Uppopaista rullat pienessä määrässä öljyä, kunnes pinta on saanut kauniin kullanruskean värin.

 

6. Sekoita dippimausteet kermaviiliin ja nauti kevätkääryleet dippikastikkeiden kanssa.

 

Valmistusaika: 15 min.
Annosmäärä: 1-2 annosta