Porsaankylkiragu ja tagliatellepastaa

1498

750 ml

Gran Appasso Susumaniello

Italia > IGP Puglia

-%

1498

750 ml

Gran Appasso Susumaniello

Italia > IGP Puglia

-%

Ainekset

800 g ylikypsää porsaan kylkeä
3 rkl vehnäjauhoja
1 iso (tai 2 pientä) porkkana
2 punasipulia
1 purjo
3 valkosipulinkynttä
3 anjovisfilettä
2 laakerinlehteä
1 l lihalientä
400 g tomaattimurskaa
suolaa
persiljaa

parmesaania

tagliatellepastaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuutioi ylikypsä porsaankylki. Kuori ja raasta porkkana. Kuori ja hienonna sipulit. Pese ja leikkaa purjo pieneksi silpuksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja anjovisfileet.

 

2. Ruskista porsaankyljet isossa kattilassa pienessä määrässä öljyä. Lisää joukkoon sipuli, purjo ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää porkkanat ja anjovisfileet. Kuullota vielä noin 2 minuuttia.

 

3. Lisää lopuksi vehnäjauhot ja sekoita tasaisesti raaka-aineiden joukkoon.

 

4. Lisää laakerinlehdet, lihaliemi sekä tomaattimurska. Kuumenna seos kiehuvaksi. Laske lämpöä tämän jälkeen ja hauduta kastiketta 30 minuuttia välillä sekoittaen.

 

5. Lisää lopuksi tuoretta persiljaa ja mausta suolalla.

 

6. Keitä pasta paketin ohjeen mukaisesti. Valuta ja sekoita ragun sekaan.

 

Koristele hienonnetulla persiljalla ja parmesaaniraasteella.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 6-8