Pollo Limonello

1258

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

1258

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

300 g spagettia
2 tl oliiviöljyä
400 g broilerin fileesuikaleita
ripaus chiliä ja kurkumaa
3 tl valkosipulijauhetta
2,5 dl kuohukermaa
2 tl hunajaa
1 cm pala inkivääriä
3 tl sitruunamehua
tuoretta salviaa tai basilikaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämän reseptin avulla valmistat herkullisen pastan, joka saa raikkaan makunsa sitruunasta ja inkivääristä.  Pollo Limonellon kruunaa tuoreet yrtit. Tästä riittää koko perheelle!

 

1. Keitä spagetti runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaisesti kunnes se on al dente. Siivilöi pasta.

 

2. Ruskista broilerin suikaleet kuumalla pannulla öljyssä. Jos käytät ylijäämää kypsää lihaa, revi broileri kylmälle pannulle ja kuumenna hiljalleen öljyn kanssa. Mausta broilerit chilillä, kurkumalla sekä valkosipulijauheella ja sekoita hetki.

 

3. Kun broileri on ruskistunut ja pannu on kuuma, lisää joukkoon kuohukerma, hunaja, raastettu inkivääri ja sitruunamehu. Sekoita kunnes kastike kiehuu ja on tasaista. Kaada kastikkeen joukkoon pasta ja anna nesteen imeytyä kokonaan spagettiin. Lisää tarvittaessa öljyä, jotta pasta pysyy irtonaisena.

 

Mausta lopuksi tuoreilla yrteillä. Nauti sellaisenaan herkullisen viinin kanssa!

 

Valmistusaika: 35 min

Annosmäärä: 4

Noin 2,50€ per annos

Spread the love