Piparimisu lasissa

1269

750 ml

Pizzolato Organic Moscato Dolce

Italia

-%

1269

750 ml

Pizzolato Organic Moscato Dolce

Italia

-%

Ainekset

PIPARIMISU
400 g piparkakkuja
1 dl vahvaa kahvia
2 dl vispikermaa
2 rkl sokeria
1 prk mascarponea

 

PINNALLE
kaakaojauhetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Piparimisu on helppo ja edullinen jälkiruoka joulupöytään. Tämä herkullinen annos valmistuu näppärästi laseihin.

 

1. Laita piparkakut kulhoon ja murskaa ne karkeiksi paloiksi. Kostuta kylmällä kahvilla.

 

2. Vatkaa kerma vaahdoksi.

 

3. Sekoita sokeri ja kaakaojauhe keskenään. Sihtaa seos vatkattuun kermavaahtoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää mascarpone ja nostele varovasti sekaisin.

 

4. Lusikoi seos annosmaljan pohjalle ja vuorottele kerroksittain piparimurun ja kerman kanssa. Peitä ja nosta jääkaappiin.

 

Koristele annosmaljat sirottelemalla pinnalle kaakaojauhetta. Lisää mintunlehti ja mustikat koristeeksi ja tarjoile.

 

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4