Pinaatti-sinihomejuustopasta

1498

750 ml

Ruppertsberger Grand Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1498

750 ml

Ruppertsberger Grand Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

300 g pastaa
100 g babypinaattia
1 dl saksanpähkinöitä
1 rkl voita
1 dl pastan keitinvettä
150 g sinihomejuustoa murustettuna
mustapippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Todella helppo ja nopea arkiruoka!

 

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen n. 1 dl keitinvettä.

 

2. Huuhtele ja kuivaa pinaatti.

 

3. Rouhi pähkinät kevyesti veitsellä. Paahda isolla, kuivalla pannulla muutama min.

 

4. Lisää pannuun voi ja pinaatti. Anna kuumentua välillä käännellen.

 

5. Sekoita joukkoon pastan keitinvettä, sinihomejuusto ja valutettu pasta.

 

Viimeistele rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa heti.

 

 

Valmistusaika: 20 min.
Kolme annosta