Piña colada -juustokakku

1298

750 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio Extra Dry

Italia > DOC Delle Venezie

-%

1298

750 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio Extra Dry

Italia > DOC Delle Venezie

-%

Ainekset

POHJA

300 g digestive -keksejä

150 g voita

 

TÄYTE

1 prk sitruunalla maustettu tuorejuusto

250 ml kookoskermaa

1 prk ananasmurskaa mehuineen

1 dl sokeria

6 liivatelehteä

tippa vihreää väriainetta

 

KIILLE

2 dl ananasmehu

3 liivatelehteä

tippa vihreää väriainetta

 

KORISTELUUN

lime ja ananas

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Ananas ja kookos, ne yhteen sopii! Väriaineella saat näyttävän lopputuloksen, mutta voit halutessasi jättää sen kokonaan pois.

 

1. Laita 6 kpl liivatelehtiä kylmään veteen likoomaan.

 

2. Hienonna keksit tehosekoittimessa ja sulata voi. Yhdistä voi keksimurskan kanssa ja painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle.

 

3. Valmista täyte. Lisää kookoskerma, sitruunalla maustettu tuorejuusto ja ananasmurska mehuineen kulhoon. Lisää sokeri ja vatkaa sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää tippa vihreää väriainetta.

 

4. Kiehauta 1 rkl vettä kattilassa ja nosta pois liedeltä. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja lisää liivatteet kuumaan veteen.

 

5. Kaada liivateseos ohuena nauhana kookostäytteeseen ja sekoita. Kaada sitten täyte keksipohjan päälle vuokaan, peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään 4 tunniksi.

 

6. Tee viimeiseksi vihreä kiille. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Kiehauta 1 rkl vettä kattilassa ja nosta pois liedeltä. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja lisää liivatteet kuumaan veteen. Sekoita liivatteet ananasmehuun. Sekoita joukkoon vihreää elintarvikeväriä, jotta saat kirkkaan vihreän värin.

 

7. Laita kakku hyytymään jääkaappiin vähintään 4 tunniksi, mielellään yön yli.

 

8. Koristele valmis kakku esimerkiksi limen viipaleilla ja ananaksen lehdillä!

 

Annosmäärä: 10

Spread the love