Persimon-kanelipaistos

1399

750 ml

Bestheim Cremant d’Alsace Brut Premium

Ranska > AC Crémant d'Alsace

-%

1399

750 ml

Bestheim Cremant d’Alsace Brut Premium

Ranska > AC Crémant d'Alsace

-%

Ainekset

5 kpl persimonia
3 rkl hunajaa
0,5 dl vettä
1 kpl vaniljatankoa
1  tl kanelia
1/2 dl limemehua
2 rkl voita
1 dl paahdettuja pistaasipähkinöitä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 225 asteeseen.

 

2. Kuori persimonit, poista kanta ja leikkaa kuutioiksi. Laita kuutiot uunivuokaan.

 

3. Sekoita hunaja kuumaan veteen ja lisää joukkoon halkaistun vaniljatangon sisus ja kaneli. Purista joukkoon limetin mehu. Kaada liemi uunivuokaan persimonien päälle ja lisää voinokareita. Paista uunissa 30-35 minuuttia kunnes hedelmänpalat ovat pehmeitä.

 

Anna jäähtyä hetki.

 

4. Annostele persimonpaistos annosmaljoihin. Rouhi pistaasipähkinät karkeiksi paloiksi ja ripottele paistoksen päälle.

 

Tarjoa lämpimän seoksen kanssa esimerkiksi jäätelöä.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4 annosta