Persikka-halloumisalaatti

1399

750 ml

King’s Bay Sauvignon Blanc

Uusi-Seelanti>Marlborough

1399

750 ml

King’s Bay Sauvignon Blanc

Uusi-Seelanti>Marlborough

Ainekset

2 persikkaa 1 pkt halloumia 1 ps vihersalaattia 1 ps babypinaattia 60 g paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä Appelsiini-sinappikastike: 1/2 appelsiini 3 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä 1 1/2 rkl omenaviinietikkaa 2 tl hunajaa 2 rkl Dijon sinappia ripaus suolaa ripaus mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Makea persikka ja suolainen halloumi sopivat ihanasti yhteen!

Paloittele persikat.
Viipaloi halloumi, pyyhi juuston pinta talouspaperilla ja paista kauniin ruskeaksi pannulla ilman rasvaa.
Revi huuhdottu cosmopolitan ja sekoita pinaatin kanssa.
Kuori pistaasipähkinät.
Purista appelsiinista mehu (noin 1/2 dl) ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Sekoita noin puolet kastikkeesta salaatin ja pinaatin joukkoon.

Lisää salaattipedille persikat, halloumi ja pistaasipähkinät.
Tarjoa loppu kastike erikseen salaatin kanssa.

Katso muita salaatti-reseptejä tästä!