Perinteinen perunasalaatti

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

1 kg perunoita
2 omenaa
2 dl maustekurkkuviipaleita
1 iso punasipuli
2-3 rkl kapriksia
Pinnalle tuoretta ruohosipulia

 

Kastike
2 prk kermaviiliä
1 ½ dl majoneesia
3 valkosipulinkynttä
1 rkl vahvaa sinappia
1 tl suolaa
1 tl sokeria
½ tl mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä perunat kuorineen jo mieluiten edellisenä päivänä. Jäähdytä ja kuori ne. Leikkaa perunat, kuoritut omenat ja kurkut pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli.

 

2. Sekoita kasvikset varovasti keskenään kulhossa. Lisää valutetut kaprikset.

 

3. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, sinapilla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Tarkista maku ja kaada kastike salaatin päälle. Sekoita varovasti tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa noin tunti ennen tarjoilua.

 

Valmistusaika: 20min (+maustuminen)
Annosmäärä: 4-6

Noin 1,50€ per annos