Pepperonipasta

1399

750 ml

Bonpas Côtes du Rhône

Ranska >AC Côtes-du-Rhône

-%

1399

750 ml

Bonpas Côtes du Rhône

Ranska >AC Côtes-du-Rhône

-%

Ainekset

300 g täysjyväpastaa
2 salottisipulia
4 valkosipulinkynttä
1 1/2 tölkkiä kuorittuja tomaatteja
suolaa ja mustapippuria
rypsiöljyä paistamiseen
200 g pepperonimakkaraa
2 tl sitruunamehua

parmesanjuustoa raastettuna

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pepperonipasta on maukas arkiruoka, joka ei vaadi paljoa!

 

1. Laita suolattu pastavesi kiehumaan ja keitä pasta ohjeen mukaisesti.

 

2. Kuori ja hienonna sipulit. Lämmitä öljy paistinpannulla keskilämmöllä. Paista sipuleita kunnes ne ovat pehmenneet.

 

3. Siivuta pepperonimakkara. Lisää siivut pannulle ja paista hetki. Lisää joukkoon kuoritut tomaatit tölkistä, muussaa tomaatit haarukalla rikki. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

 

4. Sekoita ja anna porista miedolla lämmöllä kunnes pasta on kypsää.

 

5. Valuta pasta ja sekoita tomaattikastike pastan joukkoon. Mausta sitruunamehulla.

 

Viimeistele hienonnetulla basilikalla ja raasta päälle runsaasti parmesaanijuustoa.

 

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4