Pekonikäärittyä broileria homejuustotäytteellä

1298

750 ml

Bonpas Côtes du Rhône Rose

Ranska

-%

1298

750 ml

Bonpas Côtes du Rhône Rose

Ranska

-%

Ainekset

4 kpl broilerin fileeleikkeitä
1 pkt pekonia

 

TÄYTE
100 g kermaviiliä
1 pkt AURA-tuorejuusto
ripaus mustapippuria

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 225C asteeseen.

 

2. Sekoita kermaviili ja Aura-tuorejuusto keskenään kulhossa ja mausta pippurilla oman maun mukaan.

 

3. Aseta broilerin fileet leikkuulaudalle niin, että saat helposti leikattua sen toiselle sivulle pienellä veitsellä noin peukalosi kokoisen taskun, jonka voit täyttää. Varo leikkaamasta kokonaan fileen läpi, ettei täyte pääse valumaan ulos paistovaiheessa.

 

4. Täytä broilerifileet juustomassalla ja kiedo jokaisen ympärille viipale pekonia. Koita saada saumapuoli käärittyä alaspäin, ettei rulla aukea uunissa. Voit myös tarvittaessa kiinnittää rullat cocktailtikuilla.

 

5. Grillaa noin 30 minuuttia tai paista uunissa asettamalla fileet uunivuokaan ja paista 225 asteessa fileen paksuudesta riippuen noin 25-30 min eli kunnes ovat kypsiä.

 

Tarjoile kuumana esimerkiksi salaatin tai tuorepastan kanssa.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4