Pehmeä juustopiirakka

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/pehmea-juustopiirakka/

Tulosta resepti

1 pkt valmista piirakkataikinaa

Täyte:
300g juustoja
2 dl kermaa
3 kananmunaa
Suolaa ja pippuria

Tähän piirakkaan voit käyttää joulupöydästä jääneet juustot!

Voitele piirakkavuoka ja lämmitä uuni 200C asteiseksi
Kaulitse taikina ohueksi ja asettele vuokaan.
Esipaista pohjaa uunin alatasolla 10 minuuttia
Murusta juustot taikinan päälle.
Sekoita kerma ja munat keskenään ja mausta kevyesti pippurilla
Paista piirasta uunin alatasolla noin 30-40 minuuttia tai kunnes täyte on kypsynyt ja saanut kauniin värin.
Tarjoile juustopiirakka sellaisenaan tai kreikkalaisen salaatin kanssa!

Resepti 4-6lle
Valmistusaika: 60 min