Pasta ruskistetulla voilla

998

750 ml

Bestheim Riesling Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-%

998

750 ml

Bestheim Riesling Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-%

Ainekset

400 g pastaa

250 g voita

2 sitruunaa

tuoretta salviaa

pippuria

suolaa keitinveteen

parmesaanijuustoa raasteena

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässä makuja täynnä olevassa pastassa keskitytään yksinkertaisiin ainesosiin kuten ruskistettu voi, sitruuna, salvia ja herkullinen parmesaanijuusto. Tämä resepti todellakin yllättää. Miten näin simppeli ruoka voikin olla näin herkullista?!

 

1. Ruskista ensin voi. Pilko voi kattilaan ja lämmitä sitä keskilämmöllä. Sekoittele ja ole äärimmäisen tarkkana, ettei voi pala. Kun voista alkaa nousemaan miellyttävän pähkinäinen tuoksu ja väri alkaa tummua, alkaa ruskistettu voi olla valmis. Ota sitten kattila pois hellalta. Lisää voin sekaan tuoretta salviaa.

 

2. Keitä pasta ja muista heittää reilusti suolaa keitinveteen!

 

3. Kun pasta on valmiina, lisää pastan sekaan ruskistettu voiseos sekä sitruunan mehua.

 

4. Pese sitruuna ja raasta sen kuorta vielä pastan joukkoon.

 

5. Annostele pasta lautasille. Heitä pippuria ja parmesaania reilusti pastan päälle ja nauti! Voit myös lisätä basilikaa tai muita yrttejä.

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4

Spread the love