Ainekset
400 g pastaa
250 g voita
2 sitruunaa
tuoretta salviaa
pippuria
suolaa keitinveteen
parmesaanijuustoa raasteena
VALMISTUSOHJE
Tässä makuja täynnä olevassa pastassa keskitytään yksinkertaisiin ainesosiin kuten ruskistettu voi, sitruuna, salvia ja herkullinen parmesaanijuusto. Tämä resepti todellakin yllättää. Miten näin simppeli ruoka voikin olla näin herkullista?!
1. Ruskista ensin voi. Pilko voi kattilaan ja lämmitä sitä keskilämmöllä. Sekoittele ja ole äärimmäisen tarkkana, ettei voi pala. Lisää salvian lehtiä voin sekaan. Kun voista alkaa nousemaan miellyttävän pähkinäinen tuoksu ja väri alkaa tummua, alkaa ruskistettu voi olla valmis. Ota sitten kattila pois hellalta.
2. Keitä pasta ja muista heittää reilusti suolaa keitinveteen!
3. Kun pasta on valmiina, lisää pastan sekaan ruskistettu voiseos sekä sitruunan mehua.
4. Pese sitruuna ja raasta sen kuorta vielä pastan joukkoon.
5. Annostele pasta lautasille. Heitä pippuria ja parmesaania reilusti pastan päälle ja nauti! Voit myös lisätä basilikaa tai muita yrttejä.
Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4