Ainekset
1 nippu tankoparsaa
1 pkt pekonia
öljyä
mustapippuria
VALMISTUSOHJE
Spread the love
Maukkaat pekoniin käärityt parsat valmistuvat säästä riippuen joko grillissä tai uunissa. Herkullista sellaisenaan, tai lisukkeena muiden grilliruokien kanssa.
1. Huuhtele parsat ja leikkaa tyvestä pari senttiä kuivaa, puumaista kantaa pois.
2. Kääräise kunkin parsatangon ympärille pekonisuikale melko tiukasti. Pirskota päälle hieman öljyä, mausta mustapippurilla.
3. Laita pekoniin käärityt parsa grilliin muutamaksi minuutiksi tai kypsennä 250-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Kääntele parsoja välillä, jotta en kypsyvät tasaisesti.
Nauti sellaisenaan tai lisukkeena!
Valmistusaika: 30 min.
Annosmäärä: 4-6