Parsapekoni

849

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

849

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

1 nippu tankoparsaa

1 pkt pekonia

öljyä

mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Maukkaat pekoniin käärityt parsat valmistuvat säästä riippuen joko grillissä tai uunissa. Herkullista sellaisenaan, tai lisukkeena muiden grilliruokien kanssa.

 

1. Huuhtele parsat ja leikkaa tyvestä pari senttiä kuivaa, puumaista kantaa pois.

 

2. Kääräise kunkin parsatangon ympärille pekonisuikale melko tiukasti. Pirskota päälle hieman öljyä, mausta mustapippurilla.

 

3. Laita pekoniin käärityt parsa grilliin muutamaksi minuutiksi tai kypsennä 250-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Kääntele parsoja välillä, jotta en kypsyvät tasaisesti.

Nauti sellaisenaan tai lisukkeena!

 

Valmistusaika: 30 min.

Annosmäärä: 4-6