Palsternakkakeitto ja tilliöljy

1498

1348

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska >AOC Cremant du Jura

-10%

1498

1348

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska >AOC Cremant du Jura

-10%

Ainekset

PALSTERNAKKAKEITTO:
500 g palsternakkaa
4 kpl iso perunaa
1 kpl juuriselleriä
1 kpl sipulia
1 l vettä
2 dl kermaa
1 rkl voita
suolaa ja pippuria
persiljaa

 

TILLIÖLJY:
1 pussi tilliä
2 dl öljyä
suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Pese, kuori ja paloittele palsternakat, perunat ja selleri. Kuori ja hienonna sipuli.

 

2. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset. Anna kiehua noin 25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

3. Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma ja voi. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä keitä.

 

4. Ohenna keittoa tarvittaessa vedellä.

 

5. Sekoita hyvin hienonnettu tilli öljyyn, mausta suolalla.

 

Koristele keittoannos tuoreella persiljalla ja tilliöljyllä.

 

Valmistusaika: 45 min.
Annosmäärä: 4-5