Pähkinäiset udon-nuudelit

1198

750 ml

Aina Panda Riesling

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

1198

750 ml

Aina Panda Riesling

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

Ainekset

n. 300 g udon-nuudeleita

1 kpl paksoi 3-4 kpl herkkusientä (tai muita sieniä)

1 rkl soijakastiketta

1 rkl hunajaa

öljyä / voita paistamiseen

2-3 rkl rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä (pirkka parhaat)

2 rkl maapähkinävoita

3 dl vettä  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Udon-nuudelit, täyteläinen liemi ja umamiset sienet… Tällä helpolla ohjeella nostat nuudeliannoksen uudelle tasolle!

 

1. Aloita viipaloimalla sienet sekä paksoin lehdet. Voit käyttää makusi mukaan esimerkiksi herkkusieniä ja siitakesieniä.

 

2. Ruskista sienet pannulla rasvassa. Mausta sienet soijakastikkeella sekä hunajalla. Paista kunnes sienet ovat pehmenneet ja saaneet kunnolla väriä. Nosta ne sitten sivuun.

 

3. Paista samalla pannulla vuorostaan paksoin lehdet ja mausta soijakastikkeella.

 

4. Laita kattilan rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä, maapähkinävoi sekä vesi. Sekoita ja kuumenna. Lisää nesteen joukkoon udon-nuudelit. Udon-nuudelit yleensä kypsyvät parissa minuutissa tai ovat jo valmiiksi kypsennettyjä. Tarkista valmistusaika pakkauksesta.

 

5. Kasaa lautasille udon-nuudeleita herkullisen liemen kera. Viimeistele annokset sienillä, paksoilla, kevätsipulilla sekä seesaminsiemenillä.

 

Annosmäärä: 2
Valmistusaika: 20 min

 

Viinisuositus: Aina Panda Riesling

Spread the love