Paahdettua porkkanaa, kurpitsansiemeniä, fetaa ja tilliä

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

500 g porkkanoita
½ dl kurpitsansiemeniä
1 dl fetajuustoa
1 rkl tilliä
1 rkl oliiviöljyä
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria

 

Tillikastike
1/2 prk kermaviiliä
1/2 prk creme fraiche
1 dl hienonnettua tilliä
2 tl sitruunamehua
1 tl sokeria
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1.  Kuumenna uuni 220 asteeseen.

 

2. Puolita pestyt ja kuoritut porkkanat pituussuunnassa. Pirskota öljyä porkkanoiden päälle ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Paahda uunissa kullanruskeiksi, kunnes porkkanat ovat kypsiä.

 

3. Paahda kurpitsansiemeniä kuumalla kuivalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.

 

4. Asettele porkkanat tarjoiluvadille. Ripottele siemenet ja feta murennettuna porkkanoiden päälle.

 

5. Sekoita tillikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile porkkanoiden kanssa.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4