Paahdettu kurpitsakeitto

1498

1399

750 ml

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-7%

1498

1399

750 ml

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-7%

Ainekset

1 myskikurpitsa

4 porkkanaa

1 punasipuli

1 chili

3 valkosipulinkynttä

loraus hunajaa

öljyä

suolaa ja pippuria

1 kasvisliemikuutio

kurpitsan siemeniä koristeluun

1 prk koskenlaskija chili ruoka & dippi

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kurpitsa on ihana syksyn sesonkiruoka! Kokeile tätä paahdettua kurpitsakeittoa, jossa yhdistyy hunajainen makeus ja chilin mausteisuus.

 

1. Halkaise kurpitsa, leikkaa kuori pois ja poista siemenet. Pilko porkkanat, kurpitsa, sipuli, valkosipuli sekä chili. Laita kaikki uunivuokaan ja ripottele päälle öljyä, hunajaa, suolaa ja pippuria.

 

2. Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min ajan.

 

3. Kiehauta kattilassa 5 dl vettä ja lisää kasvisfondi tai kasvisliemikuutio. Lisää uunissa paahtuneet kasvikset veteen ja soseuta. Lisää myös sulatejuusto keiton sekaan.

 

4. Annostele keittoa lautasille ja viimeistele kurpitsan siemenillä!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 1 h

Noin 2€ per annos