Orecchiette kyssäkaalipasta

1298

1198

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-8%

1298

1198

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-8%

Ainekset

2 dl Rummo Conchiglie Rigate pastaa
1 kyssäkaalia
2 viipaletta pekonia
2 herkkusientä pilkottuina
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl voita
suolaa ja mustapippuria
1 dl parmesaaniraastetta
basilikanlehtiä koristeeksi

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Nostele pastat reikäkauhalla odottamaan kulhoon.

 

2. Kuori ja keitä kyssäkaalit. Huuhtele kylmällä vedellä ja raasta pastojen kanssa kulhoon.

 

3. Paista pekonit rapeiksi pannulla. Lisää kuutioidut herkkusienet, valkosipulimurska, öljy sekä voi ja paista vielä hetki. Anna voin sulaa ja lisää lopuksi kyssäkaaliraaste ja kypsä pasta pannulle. Sekoita huolellisesti ja mausta.

 

4. Koristele annos parmesaaniraasteella ja tuoreilla basilikanlehdillä.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 1
Erikoistyövälineet: raastin