Okonomiyaki kasvispannukakku

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

5 dl vehnäjauhoja
2,5 dl vettä
4 kananmuna
ripaus suolaa ja sokeria
500 g kaalia
1 punasipuli
2 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
2 tl teriyakikastiketta
2 tl soijakastiketta
öljyä paistamiseen

 

PINNALLE
okonomiyaki- tai teriyakikastiketta
kewpie tai normaalia majoneesia
kuivattua sipulia
tuoretta korianteria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Välillä on kiva kokeilla jotain aivan uutta! Okonomiyaki on japanilainen ruokalaji, joka on todellakin kokeilemisen arvoinen!

 

1. Sekoita jauhot, vesi, suola, leivinjauhe ja sokeri kulhossa. Hienonna kaali, sipuli, valkosipuli ja chili ja heitä mukaan taikinan sekaan. Lisää munat ja sekoita varoen. 

 

3. Laita paistinpannu lämpenemään keskilämmölle. Lusikoi pannulle kaali-taikinasekoitusta. Taikinasta pitäisi tulla noin 4 lettua. Paista noin 5 minuuttia per puoli.

 

4. Sivele valmis pannukakku onokomiyaki- tai teriyakikastikkeella ja pursota päälle majoneesi. Ripottele pannukakulle runsaasti kuivattua sipulia ja tuoretta korianteria. Mausta tuoreella chilillä, paahdetuilla seesaminsiemenillä tai karamellisoidulla sipulilla!

 

Valmistusaika: 30 minuuttia
Annosmäärä: 4