Nyhtökanatacot

3389

3 L

Espíritu de Chile Gewürztraminer Semillon hanapakkaus

Chile

-%

3389

3 L

Espíritu de Chile Gewürztraminer Semillon hanapakkaus

Chile

-%

Ainekset

1 pkt pieniä tortillalettuja

400-600 g kanan paistileike

1 plo BBQ-kastiketta

1 rkl sriracha-chilikastiketta

1 rkl hunajaa

1 avokado

1 lime

chiliä ja korianteria viimeistelyyn

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Ravintoloistakin tuttu ylikypsä nyhtökana ”pulled chicken” on helppo tehdä myös kotioloissa! Tässä reseptissä kana saa itselleen ihanan marinadin, jossa yhdistyy makeus ja mausteisuus.

 

1. Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Tee kanalle tällä välin marinadi: BBQ-kastiketta, hunajaa sekä sriracha-chilikastiketta.

 

2. Kaada marinadi broilerin päälle, mutta jätä pieni määrä marinadia myöhemmäksi. Laita broileri uuniin ja anna olla vähintään 1 h 30 min. Voit pitää huoletta kanaa uunissa useammankin tunnin ajan.

 

2. Ota broileri ulos uunista ja revi se kahdella haarukalla rikki. Laita samalla tortillaletut jälkilämpöön uuniin lämpenemään. Lisää loput marinadista nyhtökanan sekaan.

 

3. Pilko avokado ja lime viipaleiksi. Nosta tortillaletut uunista.

 

4. Asettele täytteet tacojen päälle ja koristele korianterilla, limellä sekä chilillä. Nauti!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 2 h

 

Spread the love