Nugetit ja yrttidippi

1349

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1349

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

Nugetit:
600 g broilerinfileetä
suolaa
6 dl maissihiutaleita
3 dl maissisuurustetta
vettä
paistamiseen rypsiöljyä

Yrttidippi
1 nippu thaibasilikaa hienonnettuna
1 limetinmehu ja raastettu kuori
2 dl majoneesia
suolaa ja mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Leikkaa broilerinfileet pieniksi paloiksi. Suolaa palat ja anna maustua hetki.

 

2. Murusta maissihiutaleet hienoksi sormilla tai tehosekoittimessa. Valmista maissisuurusteesta ja vedestä tahmea taikina.

 

 

3. Kaada korkeareunaiseen kasariin runsaasti rypsiöljyä ja kuumenna rypsiöljy.

 

4. Pyöritä broileripalat maissisuurusteesta tehdyssä taikinassa ja sen jälkeen maissihiutalemurskassa. Painele hiutalemurska tiukasti kiinni sormin.

 

5. Paista palat kuumassa rypsiöljyssä molemmilta puolilta parin minuutin ajan. Nostele palat talouspaperin päälle, että ylimääräinen rasva jää paperiin.

 

 

6. Valmista dippikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja tarjoile nugettien kanssa.

 

 

Neljä annosta.