Nopea savulohipasta

1699

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1699

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

250 g tuorepastaa

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

voita paistamiseen

300 g savulohisuikale

2 dl kermaa

1/2 sitruunan mehu

suolaa ja pippuria

roseepippuria

yrttejä oman maun mukaan

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita kuumalla pannulla voissa. Lisää lohisuikaleet kuumalle pannulle. Lisää nokare voita, jos seos vaikuttaa liian kuivalta.

 

2. Lisää kerma, ja mausta vastapuristetulla sitruunamehulla, pippurilla ja suolalla. Kiehauta ja nosta pannu liedeltä, jotta kala ei ylikypsy.

 

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta pastat ja sekoita kermaisen savulohikastikkeen joukkoon.

 

Hienonna pastan päälle tuoretta yrttiä oman makusi mukaan esimerkiksi persiljaa tai tilliä.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 3–4