Ainekset
250 g tuorepastaa
1 keltasipuli
voita paistamiseen
400 g lämminsavulohta
2 dl kermaa
1/2 sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
tuoretta persiljaa
VALMISTUSOHJE
Spread the love
1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuleita kuumalla pannulla voissa. Paloittele sillä aikaa savulohi karkeasti veitsellä tai käsin ja lisää kuumalle pannulle. Lisää nokare voita, jos seos vaikuttaa liian kuivalta.
2. Lisää kerma, ja mausta vastapuristetulla sitruunamehulla, pippurilla ja suolalla. Kiehauta ja nosta pannu liedeltä, jotta kala ei ylikypsy.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta pastat ja sekoita kermaisen savulohikastikkeen joukkoon.
Hienonna pastan päälle tuoretta persiljaa ja herkuttele!
Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 3–4