Nopea savulohipasta

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

250 g tuorepastaa

1 keltasipuli

voita paistamiseen

400 g lämminsavulohta

2 dl kermaa

1/2 sitruunan mehu

suolaa

mustapippuria

tuoretta persiljaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuleita kuumalla pannulla voissa. Paloittele sillä aikaa savulohi karkeasti veitsellä tai käsin ja lisää kuumalle pannulle. Lisää nokare voita, jos seos vaikuttaa liian kuivalta.

 

2. Lisää kerma, ja mausta vastapuristetulla sitruunamehulla, pippurilla ja suolalla. Kiehauta ja nosta pannu liedeltä, jotta kala ei ylikypsy.

 

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta pastat ja sekoita kermaisen savulohikastikkeen joukkoon.

 

Hienonna pastan päälle tuoretta persiljaa ja herkuttele!

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 3–4