Nopea Indonesialainen Nasi Goreng

849

750 ml

Espíritu de Chile Chardonnay Gewürztraminer

Chile > Valle Central

-%

849

750 ml

Espíritu de Chile Chardonnay Gewürztraminer

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

3 cm pala tuoretta inkivääriä
1 punaista paprikaa
1  punainen, mieto/medium chili
2 valkosipulinkynttä
2 kevätsipulia varsineen
4 broilerin rintafileetä
6 dl keitettyä riisiä
1 dl rypsiöljyä
2  kananmunaa
1 dl herneitä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Valmista nasi goreng:
Kuori ja hienonna inkivääri.
Kuutioi paprika.
Viipaloi chili ja poista siitä siemenet.
Suikaloi broilerin rintafileet.
Lämmitä öljy pannulla.
Kuullota silputtuja sipuleita, inkivääriä ja chiliä hetki.
Lisää broilerisuikaleet ja paista ne melkein kypsiksi.
Lisää paprikapalat ja jatka paistamista, kunnes ne pehmenevät ja broileri on kypsää.

Lisää pannulle kylmä, kypsä riisi.
Paista kunnes riisi lämpenee ja saa väriä.
Lisää tarvittaessa öljyä pannulle, jos riisi meinaa tarttua kiinni pannuun.

Tee pannun keskelle paistinlastalla tyhjä kohta siirtämällä riisimassa sivuille ja riko munat pannulle.
Anna paistua hetki, kunnes munat hyytyvät hieman ja sekoita ne sitten muiden aineiden joukkoon.
Lisää herneet ja siirrä pois levyltä.
Mausta seos halutessasi sweet-chilikastikkeella ja koristele vaikkapa korianterilla.

Tarjoile lämpimänä.

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4