Ainekset
5 levyä voi- tai lehtitaikinaa
1 pkt kuorettomia nakkeja
1 kananmuna
1/2 dl ketsuppia
1tl pizzamaustetta
1tl paprikajauhetta
VALMISTUSOHJE
Nakkipiilot sopivat niin aikuisten kuin lastenkin juhliin!
1. Levitä voitaikinalevyt sulamaan uunipellille leivinpaperin päälle. Leikkaa sulaneet taikinalevyt puoliksi, neliön mallisiksi.
2. Levitä ketsuppi ja mausteet levyjen toiseen reunaan. Laita nakit päälle ja rullaa taikinan sisään. Nipistä sauma kiinni ja laita nakkipiilot leivinpaperille niin, että sauma on alaspäin.
3. Voitele taikina munalla ja ripottele halutessasi siemeniä päälle.
4. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa 10-15 minuuttia.
Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 10 nakkipiiloa