Ainekset
1 ps nachoja
200 g chorizoa
150 g juustoraastetta
1 rs kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 limen mehut
1 chili
korianteria
ripaus suolaa ja pippuria
1 prk ranskankermaa
1 prk quacamolea
VALMISTUSOHJE
Nachopeltiin päätyy usein kanaa tai jauhelihaa, mutta oletkos kokeillut chorizoa? Chorizoa ei tarvitse kypsentää, joten se valmistuu melko näppärästi! Valmista nachopellille myös maukas pico de gallo-tuoresalsa joka raikastaa annosta!
1. Laita uunipellille tai vuokaan nachot. Ripottele päälle juustoraastetta.
2. Pilko chorizomakkaraa pieniksi paloiksi ja lisää pellille. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
3. Valmista tällä välin pico de gallo. Pilko tomaattia, punasipulia, chiliä ja korianteria ja yhdistä kaikki kulhossa. Purista mukaan limen mehua ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.
4. Kun nostat nachot uunista, lisää päälle pico de gallo, quacamole ja ranskankerma. Voit myös lisätä jalapenoja, jos kaipaat extra tulisuutta!
Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 20 min
Noin 3€ per annos