Nachopelti chorizolla

1248

750 ml

Piedemonte Cuatro Tierras

Espanja >DO Navarra

-%

1248

750 ml

Piedemonte Cuatro Tierras

Espanja >DO Navarra

-%

Ainekset

1 ps nachoja

200 g chorizoa

150 g juustoraastetta

1 rs kirsikkatomaatteja

1 punasipuli

1 limen mehut

1 chili korianteria

ripaus suolaa ja pippuria

1 prk ranskankermaa

1 prk quacamolea

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Nachopeltiin päätyy usein kanaa tai jauhelihaa, mutta oletkos kokeillut chorizoa? Chorizoa ei tarvitse kypsentää, joten se valmistuu melko näppärästi! Valmista nachopellille myös maukas pico de gallo-tuoresalsa joka raikastaa annosta!

 

1. Laita uunipellille tai vuokaan nachot. Ripottele päälle juustoraastetta.

 

2. Pilko chorizomakkaraa pieniksi paloiksi ja lisää pellille. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

 

3. Valmista tällä välin pico de gallo. Pilko tomaattia, punasipulia, chiliä ja korianteria ja yhdistä kaikki kulhossa. Purista mukaan limen mehua ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.

 

4. Kun nostat nachot uunista, lisää päälle pico de gallo, quacamole ja ranskankerma. Voit myös lisätä jalapenoja, jos kaipaat extra tulisuutta!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 20 min

 

Spread the love

Seuraajamme kysyvät myös:

 

Missä lämpötilassa nachopelti paistetaan? Kuumenna uunin ylätasossa noin 5 minuuttia 225 asteessa

Mitä juustoa nachopeltiin? Cheddar on perinteinen valinta.

Onko nachot vegaanisia? Maustamattomat nacholastit ovat vegaanisia. Tarkista aina tuoteseloste.

Mitä tarkoittaa nacho? Ruokalajin keksi meksikolainen Ignacio Anayoa. Meksikossa Ignaccion lempinimimuoto on yleisesti Nacho