Nachopelti chorizolla

1498

750 ml

El Abuelo Seleccion Edición Limitada

Espanja > DO Almansa

-%

1498

750 ml

El Abuelo Seleccion Edición Limitada

Espanja > DO Almansa

-%

Ainekset

1 ps nachoja

200 g chorizoa

150 g juustoraastetta

1 rs kirsikkatomaatteja

1 punasipuli

1 limen mehut

1 chili

korianteria

ripaus suolaa ja pippuria

1 prk ranskankermaa

1 prk quacamolea

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Nachopeltiin päätyy usein kanaa tai jauhelihaa, mutta oletkos kokeillut chorizoa? Chorizoa ei tarvitse kypsentää, joten se valmistuu melko näppärästi! Valmista nachopellille myös maukas pico de gallo-tuoresalsa joka raikastaa annosta!

 

1. Laita uunipellille tai vuokaan nachot. Ripottele päälle juustoraastetta.

 

2. Pilko chorizomakkaraa pieniksi paloiksi ja lisää pellille. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

 

3. Valmista tällä välin pico de gallo. Pilko tomaattia, punasipulia, chiliä ja korianteria ja yhdistä kaikki kulhossa. Purista mukaan limen mehua ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.

 

4. Kun nostat nachot uunista, lisää päälle pico de gallo, quacamole ja ranskankerma. Voit myös lisätä jalapenoja, jos kaipaat extra tulisuutta!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 20 min

Noin 3€ per annos

Spread the love