Munakasrulla sienitäytteellä

1649

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1649

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

5 kananmunaa

2 dl vehnäjauhoja

3 dl maitoa

100 g juustoraastetta

300 g sieniä (esim. kantarelli)

2 sipulia

nokare voita

tuore timjami

ripaus suolaa ja pippuria

50 g tuorejuustoa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Munakasrulla tuo vaihtelua perinteiseen munakkaaseen! Munakasrulla on myös mainio vaihtoehto brunssipöytään suuremmalle seurueelle.

 

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki.

 

2. Lisää munien joukkoon maito ja ripottele sekaan vehnäjauhot. Mausta suolalla ja sekoita. Levitä munakasmassa leivinpaperilla vuoratulle pellille ja ripottele päälle juustoraastetta.

 

3. Paista noin 20 minuuttia. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

 

4. Puhdista kantarellit ja pilko pienemmiksi. Paahda sieniä kuivalla pannulla, kunnes suurin osa nesteistä on haihtunut. Lisää pannulle nokare voita ja hienonnettu sipuli. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella timjamilla.

 

5. Levitä munakkaan päälle kerros tuorejuustoa. Levitä päälle sipuli-sienipaistos. Kääri munakas rullalle leivinpaperin avulla.

 

Tarjoile munakasrulla salaatin kanssa tai sellaisenaan.

 

Annosmäärä: 6

Valmistusaika: 45 min

Spread the love