Ainekset
5 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
100 g juustoraastetta
300 g sieniä (esim. kantarelli)
2 sipulia
nokare voita
tuore timjami
ripaus suolaa ja pippuria
50 g tuorejuustoa
VALMISTUSOHJE
Munakasrulla tuo vaihtelua perinteiseen munakkaaseen! Munakasrulla on myös mainio vaihtoehto brunssipöytään suuremmalle seurueelle.
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki.
2. Lisää munien joukkoon maito ja ripottele sekaan vehnäjauhot. Mausta suolalla ja sekoita. Levitä munakasmassa leivinpaperilla vuoratulle pellille ja ripottele päälle juustoraastetta.
3. Paista noin 20 minuuttia. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
4. Puhdista kantarellit ja pilko pienemmiksi. Paahda sieniä kuivalla pannulla, kunnes suurin osa nesteistä on haihtunut. Lisää pannulle nokare voita ja hienonnettu sipuli. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella timjamilla.
5. Levitä munakkaan päälle kerros tuorejuustoa. Levitä päälle sipuli-sienipaistos. Kääri munakas rullalle leivinpaperin avulla.
Tarjoile munakasrulla salaatin kanssa tai sellaisenaan.
Annosmäärä: 6
Valmistusaika: 45 min