Munakasquesadilla ndujalla

849

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

-%

849

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

1 pkt tortillalettuja

1 pkt nduja-salamia

1 ps emmental-juustoraastetta

oliiviöljyä paistamiseen

 

MUNAKOKKELI

3 kananmunaa

loraus ruokakermaa

1 valkosipulinkynsi

pippuria ja suolaa

voita paistamiseen

 

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä on huippu resepti aamupalaksi, iltapalaksi, välipalaksi… Italiasta kotoisin oleva nduja-makkaratahna antaa kivasti potkua ja sula juusto sitoo kaikki maut yhteen! Kaiken kruunaa rapsakaksi paistettu tortillalettu. Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä?

 

1. Valmista munakokkeli. Eli sekoita munat, ruokakerma, valkosipuli ja muut haluamasi mausteet yhteen. Paista munakokkeli keskilämmöllä ja sekoittele lastalla. Ole tarkkana, ettei siitä tule liian kuivaa. Siirrä valmis munakokkeli pois pannulta.

 

2. Laita liesi keskilämmölle ja paistinpannulle öljyä. Laita pannulle tortillalettu ja lisää toiselle puoliskolle munakokkelia, nduja-salamia pieninä paloina ja päällimmäiseksi juustoraaste. Sitten taita lettu niin, että täytteet jäävät tortillan väliin. Ei kannata laittaa tortillaa liian täyteen, ettei täytteet pursua yli.

 

3. Kääntele ja odota että tortilla on saanut vähän väriä ja juusto on saanut rauhassa sulaa. Voit halutessasi leikata valmiit quesadillat vielä puoliksi, jolloin saat sopivan kokoisia paloja.

 

Valmistusaika: 15 min

Annosmäärä: Haluttu määrä. 3 munan kokkelista riittää 2 tortillan väliin.

Spread the love