Ainekset
1 pkt tortillalettuja
1 pkt nduja-salamia
1 ps emmental-juustoraastetta
oliiviöljyä paistamiseen
MUNAKOKKELI
3 kananmunaa
loraus ruokakermaa
1 valkosipulinkynsi
pippuria ja suolaa
voita paistamiseen
VALMISTUSOHJE
Tämä on huippu resepti aamupalaksi, iltapalaksi, välipalaksi… Italiasta kotoisin oleva nduja-makkaratahna antaa kivasti potkua ja sula juusto sitoo kaikki maut yhteen! Kaiken kruunaa rapsakaksi paistettu tortillalettu. Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä?
1. Valmista munakokkeli. Eli sekoita munat, ruokakerma, valkosipuli ja muut haluamasi mausteet yhteen. Paista munakokkeli keskilämmöllä ja sekoittele lastalla. Ole tarkkana, ettei siitä tule liian kuivaa. Siirrä valmis munakokkeli pois pannulta.
2. Laita liesi keskilämmölle ja paistinpannulle öljyä. Laita pannulle tortillalettu ja lisää toiselle puoliskolle munakokkelia, nduja-salamia pieninä paloina ja päällimmäiseksi juustoraaste. Sitten taita lettu niin, että täytteet jäävät tortillan väliin. Ei kannata laittaa tortillaa liian täyteen, ettei täytteet pursua yli.
3. Kääntele ja odota että tortilla on saanut vähän väriä ja juusto on saanut rauhassa sulaa. Voit halutessasi leikata valmiit quesadillat vielä puoliksi, jolloin saat sopivan kokoisia paloja.
Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: Haluttu määrä. 3 munan kokkelista riittää 2 tortillan väliin.