Mehukas bulgogi-nauta            

1349

750 ml

Piqueras Old Vines Garnacha

Espanja >DO ALMANSA

-%

1349

750 ml

Piqueras Old Vines Garnacha

Espanja >DO ALMANSA

-%

Ainekset

4 dl vaaleaa riisiä

 

Bulgogi-kastike
35 g Asian spices korean bbq bulgogi
400 g naudan fileesuikaletta
1 porkkana
2 dl lihalientä
1 kevätsipulin varsi
1 punainen chili
½ dl seesaminsiemeniä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Korealaisittain maustetun naudan pata on maukasta ja nopeaa ruokaa!

 

1. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

 

2. Sekoita bulgogi-mausteseos naudan fileesuikaleiden kanssa pieneen kulhoon.

 

3. Paista marinoidut suikaleet paistinpannulla kypsäksi. Raasta sekaan porkkana ja lisää lihaliemi.

 

4. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa hienoksi. Lisää padan joukkoon ja anna seoksen maustua noin 5 minuuttia kannen alla.

 

5. Pilko kevätsipulinvarsi hyvin pieniksi paloiksi.

 

Tarjoile Bulgogi höyryävän riisin kanssa. Koristele annokset kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä tarjoilun yhteydessä.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4-6