Marokkolainen appelsiini-porkkanasalaatti

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

4 porkkanaa
4 appelsiinia
4 dl kypsää kvinoaa
1 dl mustia oliiveja
1 dl rusinoita
2 rkl neitsytoliiviöljyä
sormisuolaa
chilihiutaleita

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Marokkolainen appelsiini-porkkanasalaatti antaa uuden twistin perinteiseen porkkanasalaattiin.

 

1. Pese ja raasta porkkanat. Kuori appelsiinit veitsellä, viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi ja asettele tarjoiluvadille. Lisää tarjoiluastiaan kypsä kvinoa, valutetut mustat oliivit ja rusinat.

 

2. Sekoita keskenään öljy ja mausteet. Maista ja lisää mausteita oman maun mukaan. Kaada seos tarjoiluastiaan marokkolaisen appelsiinisalaatin päälle.

 

3. Anna salaatin maustua hetki ennen tarjoilua, ja nauti!

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4-6