Marinoitu punasipuli

698

375 ml

Ruppertsberger Imperial Cuvée Organic 375ml

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

698

375 ml

Ruppertsberger Imperial Cuvée Organic 375ml

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

Ainekset

3 punasipulia

1 1/2 dl valkoviinietikkaa

1 1/2 rkl sokeria

1 tl suolaa

3/4 dl rypsiöljyä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuori ja viipaloi sipulit.

 

2. Kuumenna valkoviinietikkaa, sokeria ja suolaa kattilassa kunnes sokeri ja suola liukenevat. Ota kattila pois liedeltä ja lisää sipulit marinoitumaan liemeen 15 minuutiksi. Sekoita välillä.

 

3. Valuta ja huuhdo sipulit nopeasti kylmällä vedellä. Sekoita joukkoon öljy.

 

Valmistusaika: 25 min

Annosmäärä: 6